Orar special pe perioada pandemiei
Stimați călători, compania noastră de transport reia începând cu data de 03.06.2020 noi curse pe traseele interjudețene și județene, noul grafic de transport fiind disponibil aici. IMPORTANT: Purtarea măștii este obligatorie pentru accesul la bordul vehiculelor de transport pasageri. De asemenea, purtarea măștii este obligatorie pe toata durata călătoriei.
 
Cautare curse nationale transport persoane
Localitatea de plecare
Localitatea de sosire
  Pagina principală
  Orarul curselor
  Tarife
  Abonamente
  Închirieri autocare
  Galerie foto
  Acoperire
  Închirieri spaţii
  Vânzări auto
  Angajări
  Contact
  Presă
  Despre noi
Curse autobuz, autocar, microbuz transport persoane
Pentru rezervări vă rugăm să ne contactaţi la telefoanele (program zilnic, inclusiv sâmbătă şi duminică, între orele 700-2000):
Telefon
Telefon mobil contact FANY 0741 607 941
0747 235 661
0742 401 701
0756 418 484
0726 626 644
0764 864 369
Fax
Fax contact FANY 0364 887 191
E-mail
E-mail contact FANY
Pe traseele Cluj-Napoca - Mangalia, Satu Mare - Bucureşti şi Prundul Bârgăului - Timişoara nu se fac rezervări între localităţi între care distanţa nu depăşeşte 200 km. Prioritate au călătorii care călătoresc pe distanţe lungi, îmbarcarea făcându-se în funcţie de locurile disponibile la momentul plecării în cursă. Vă mulţumim pentru înţelegere.

Rezervările sunt valabile doar cu plecare din autogări. Călătorii care şi-au efectuat rezervări sunt rugaţi să se prezinte la autocar / microbuz pentru îmbarcare cu cel puţin 20 de minute înaintea plecării curselor. În caz contrar, compania noastră îşi rezervă dreptul de a dispune de locurile rezervate în propriul interes. Pentru eventuale informaţii, sugestii sau orice păreri legate de firma noastră sau site-ul nostru, vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin e-mail. Vă rugăm să nu efectuaţi rezervări prin e-mail. În curând, sperăm să vă oferim şi posibilitatea de a efectua rezervări on-line.

Pentru curse speciale (grupuri organizate) vă rugăm să folosiţi datele de contact disponibile în secţiunea închirieri a site-ului nostru.


Important!


Persoanele care călătoresc cu autocarele FANY pot fi însoţite de bagaje care conţin efecte personale. Obiectele de valoare, banii şi actele nu vor fi introduse în bagajele transportate în cala pentru bagaje. Călătorii sunt rugaţi ca pe toată durata călătoriei, în staţiile de oprire, să îşi supravegheze bagajele. În salonul autocarelor pot fi transportate numai bagaje de mână, ce pot fi ţinute în mână, în plasa portpachet sau alături, pe scaunul pe care îl ocupă pasagerul. Persoanele transportate la bordul autocarelor FANY şi bagajele acestora sunt asigurate pentru riscul de accidente. Pierderea sau furtul bagajelor nu reprezintă "riscuri" ce cad în sarcina operatorului de transport.Pentru reclamaţii legate de orarul curselor, comportamentul şoferilor sau pentru orice altă sesizare, vă rugăm să folosiţi următoarele date de contact:
Reclamaţii
Telefon reclamatii FANY 0758 116 733
E-mail reclamatii FANY