Orar special pe perioada pandemiei
Stimați călători, compania noastră de transport reia începând cu data de 03.06.2020 noi curse pe traseele interjudețene și județene, noul grafic de transport fiind disponibil aici. IMPORTANT: Purtarea măștii este obligatorie pentru accesul la bordul vehiculelor de transport pasageri. De asemenea, purtarea măștii este obligatorie pe toata durata călătoriei.
 
Cautare curse nationale transport persoane
Localitatea de plecare
Localitatea de sosire
  Pagina principală
  Orarul curselor
  Tarife
  Abonamente
  Închirieri autocare
  Galerie foto
  Acoperire
  Închirieri spaţii
  Vânzări auto
  Angajări
  Contact
  Presă
  Despre noi
Curse autobuz, autocar, microbuz transport persoane

Servicii de închiriere peronInchiriere peron
Pentru operatorii de transport, Fany oferă servicii de închiriere peron în cadrul autogării Cluj-Napoca. Autogara, recent renovată şi reamenajată, deserveşte în prezent peste 45 de operatori de transport care efectuează zilnic, atât în trafic judeţean cât şi naţional şi internaţional, peste 350 de curse. Suprafaţa peroanelor aflate la dispoziţia transportatorilor este una generoasă, acestea însumând peste 3000 de m2. De asemenea, accesul mijloacelor de transport în cadrul autogării, chiar şi a celor de mari dimensiuni este unul deosebit de facil, suprafaţa peroanelor din cadrul autogării fiind destinată exclusiv autocarelor şi microbuzelor firmelor partenere. Fluxul de călători care tranzitează lunar autogara este de peste o sută de mii, autogara fiind amplasată în imediata apropiere a gării Cluj-Napoca. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 0758 116 734.Închirieri spaţii şi birouriInchiriere spatii, inchiriere birouri
Persoanelor juridice interesate, SC Fany Prestări Servicii SRL pune la dispoziţie, în clădirea autogării Cluj-Napoca situată pe strada Giordano Bruno, numerele 1-3, spaţii amenajate ca birouri cu suprafeţe de până la 20 de m2. Spaţiile sunt recent renovate, beneficiind pe lângă dotările standard de pază 24 de ore din 24, 7 zile din 7, acces la grup sanitar diferit de cel al autogării, accesul la reţeaua Internet şi la servicii de telefonie fixă putând fi asigurat de diverşi provideri. Persoanele juridice interesate într-o eventuală colaborare sunt rugate să ne contacteze la numărul de telefon 0758 116 734.