Orar special pe perioada pandemiei
Stimați călători, compania noastră de transport reia începând cu data de 03.06.2020 noi curse pe traseele interjudețene și județene, noul grafic de transport fiind disponibil aici. IMPORTANT: Purtarea măștii este obligatorie pentru accesul la bordul vehiculelor de transport pasageri. De asemenea, purtarea măștii este obligatorie pe toata durata călătoriei.
 
Cautare curse nationale transport persoane
Localitatea de plecare
Localitatea de sosire
  Pagina principală
  Orarul curselor
  Tarife
  Abonamente
  Închirieri autocare
  Galerie foto
  Acoperire
  Închirieri spaţii
  Vânzări auto
  Angajări
  Contact
  Presă
  Despre noi
Curse autobuz, autocar, microbuz transport persoane

Despre noiFANY este unul dintre cei mai vechi operatori privaţi de transport de la nivel naţional cu o vechime de peste 15 ani în transportul public de călători. Compania a fost înfiinţată în toamna anului 1999, prima cursă sub brandul FANY fiind realizată chiar de către fondatorul firmei, domnul CADAR ŞTEFAN pe ruta Cluj-Napoca - Sibiu în luna octombrie a aceluiaşi an. În cei 15 ani de existenţă ne-am impus ca un nume de referinţă la nivel naţional în transportul public de călători, fiind una dintre cele mai stabile companii de profil, ajungând în prezent la un parc auto de peste 100 de autovehicule şi la peste 150 de angajaţi.

Anul aniversar 2009 a marcat un moment de cotitură în istoria companiei, prin preluarea celui mai vechi operator de transport privat din judeţul Cluj, firma GVP şi prin inaugurarea propriei autobaze de transport. Politica de investiţii a continuat şi în 2010, din luna iunie a acestui an, cea mai mare autogară din Cluj-Napoca, cunoscută şi sub numele de autogara Napoca, devenind autogara FANY. Compania noastră îşi lărgeşte astfel gama de servicii puse la dispoziţia publicului călător oferind acestuia în prezent un portofoliu complet de servicii de transport.

În continuă dezvoltare în cei peste 15 ani de existenţă, firma noastră îşi propune să ofere servicii de transport de calitate, la preţuri mai mici decât alţi operatori de transport, în condiţii de confort şi siguranţă deosebite. Portofoliul de servicii oferite clienţilor cuprinde operarea de curse regulate dar şi închirierea de microbuze şi autocare grupurilor organizate cu deplasări atât interne cât şi internaţionale.

Mijloacele de transport sunt dotate la standarde europene, cu aer condiţionat, încălzire şi sonorizare. De asemenea, toate serviciile de transport practicate sunt însoţite de asigurare, atât pentru călători, cât şi pentru bagajele acestora. În prezent avem plăcerea de a oferi călătorilor noştri transport folosind autocare marca Mercedes şi Setra cu număr de locuri cuprins între 23-72, microbuze Mercedes Sprinter şi Volkswagen Crafter cu număr de locuri cuprins între 17-20, precum şi minibuze marca Volkswagen Transporter cu 8+1 locuri. Parcul auto pus la dispoziţia clienţilor este în continuă înnoire, cuprinzând mijloace de transport având anii de fabricaţie în intervalul 2000-2014.

Din partea echipei noastre, vă dorim călătorie plăcută cu WWW.FANY.RO!