!!! IMPORTANT !!!
Stimați călători, în această perioadă orarul curselor FANY suferă modificări datorită situației excepționale impuse de epidemia de COVID-19. Pentru verificarea disponibilității curselor vă rugăm să vă adresați operatoarelor noastre în intervalul orar 10:00-18:00 la numerele de telefon: 0741 607 941, 0747 235 661, 0742 401 701, 0756 418 484, 0726 626 644, 0764 864 369.

Pentru siguranța și sănătatea dumneavoastră, vă rugăm să vă prezentați din timp la îmbarcare pentru a evita aglomerația.

Vă mulțumim.
 
Cautare curse nationale transport persoane
Localitatea de plecare
Localitatea de sosire
  Pagina principală
  Orarul curselor
  Tarife
  Abonamente
  Închirieri autocare
  Galerie foto
  Acoperire
  Închirieri spaţii
  Vânzări auto
  Angajări
  Contact
  Presă
  Despre noi
Curse autobuz, autocar, microbuz transport persoane

Abonamente FANY
Anunţ important!


Pentru realizarea abonamentelor este obligatorie prezentarea legitimaţiei de călătorie. Călătorii care nu deţin legitimaţie de călătorie sunt rugaţi să aibă asupra lor o fotografie tip buletin şi actul de identitate. Vă mulţumim.


Abonamente pe traseele judeţene de pe raza judeţului Cluj operate de compania FANY


Abonamentele pe traseele judeţene de pe raza judeţului Cluj operate de compania noastră se realizează din data de 25 a lunii anterioare celei pe care se doreşte realizarea abonamentului până în data de 5 a lunii respective, în cadrul casieriei FANY din incinta autogării FANY Cluj-Napoca.

Observaţii:

  • Abonamentele pierdute sau furate nu se reemit;
  • Nu se fac abonamente la şoferi;
  • Acte necesare: buletin / carte de identitate, poză;
  • Abonamentele lunare se emit cu data de întâi a lunii, cu valabilitate până în ultima zi din lună;
  • Abonamentele săptămânale se emit cu valabilitate de luni până duminică, cu condiţia ca săptămâna să înceapă şi să se termine în aceeaşi lună calendaristică.